Iz naše male kuhinje


Šta se sve može naučiti uz rad?

  • Kultivisana životna zajednica – VOĆNJAK
  • Uticaj nežive prirode i čoveka na različitost voća
  • Voće kao zdrava hrana i organska proizvodnja
  • Priprema hrane (higijena hrane i mesta gde se ona priprema i higijena onog koji radi u kuhinji)
  • Degustacija voćne salate

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Žao nam je drugova koji, zbog bolesti, nisu danas bili sa nama.

Advertisements
Оставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: