Децембар 2013.

1476321_607377669323474_883062256_n Пратим блогове својих колега. Има нас много. Много више него претходних година. Свет просветара је шарен и свако од нас се труди да допринесе. Већина прати наставу, много је савета, конролних задатака, вежби, постоје и блогови чијим праћењем ученик може „закрпити“ сваку рупу у свом знању.

 Питам се, ево,  после толико времена, да ли сам успела у својој идеји? Од самог почетка обећала сам себи да ће блог бити у форми  Дневника  – Дневник интересовања сваког радозналог детета. Мислим да сам успела, бар делимично.  Оно што радимо у школи, а није сама настава, оно о чему причамо, шта их занима и о чему жале да сазнају више или да им покажем пут којим да сами потраже решење – све се налази у збирци ВЕСЕЛИХ КЛУПА.

Потврда је дошла,  сасвим неочекивано, у петак пре првог часа. Јована ( ученица ) је прокоментарисала последњи чланак речима: “ Видела сам да сте објавили нашу игру кликерима!“На спортској  секцији коју водим, истог дана, малишан је пришао са питањем када ћу објавити причу о њиховом истраживачком походу ( полигон пун препрека и „замки“ ). 

Много је чланака у припреми. На многа питања радозналих малишана треба одговорити, а овај  блог је један од начина. Зато: 

Захваљујем се деци, својим верним пратиоцима, инспираторима и креаторима садржине овог блога!

Поставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: